Türkiye'nin Muhasebe Rehberi-Forum Forum Ana Sayfası Türkiye'nin Muhasebe Rehberi-Forum
Lütfen, öncelikle forum kurallarını okuyunuz. Lütfen forum kurallarına uyunuz, uymayanları uyarınız. Her türlü sorumluluk mesajı yazana aittir. Teşekkür ederiz

SSSSSS   AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   Kayıt OlKayıt Ol 
 ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olunÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun   LoginLogin 

aylık z raporları

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Türkiye'nin Muhasebe Rehberi-Forum Forum Ana Sayfası -> Staj-Stajyer Rehberi
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
atanur_79

MesajTarih: Çrş Oca 20, 2010 9:03 pm    Mesaj konusu: aylık z raporları Alıntıyla Cevap Ver

merhabalar ben iktisat aöf fak üçüncü sınıf ta eğitime devam ediyorum ve bir muhasebe bürosunda gönüllü stajyerliğe başladım aylık z raporlarının dosyaya işlenişi nasıl oluyor yeni olduğum için Embarassed
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
elife nur

MesajTarih: Prş Oca 21, 2010 4:37 pm    Mesaj konusu: Re: aylık z raporları Alıntıyla Cevap Ver

atanur_79 demiş ki:
merhabalar ben iktisat aöf fak üçüncü sınıf ta eğitime devam ediyorum ve bir muhasebe bürosunda gönüllü stajyerliğe başladım aylık z raporlarının dosyaya işlenişi nasıl oluyor yeni olduğum için Embarassed
günlük rapor işlenir ve aylıkla kontrolu yapılır.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Türkiye'nin Muhasebe Rehberi-Forum Forum Ana Sayfası -> Staj-Stajyer Rehberi Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız